Και η μάχη της 5άδας συνεχίζεται

Νίκος Τσιώκος
Και η μάχη της 5άδας συνεχίζεται

bet365

Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης είχαν ίδια αποτελέσματα (ισοπαλίες) και η μάχη για την πεντάδα συνεχίζεται. Κρίνει πολλά το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική.

Το 0-0 του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τη δυνατότητα σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο να ελπίζουν ότι θα αυξηθεί η διαφορά τους από την έκτη θέση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε από το 2-0 εις βάρος του να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε όρθιος στη Βέροια, όπου ήρθε ισόπαλος με 1-1.

Έτσι, δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία, με τους «κυανέρυθρους» να παραμένουν τέταρτοι με 36 βαθμούς, τους Θεσσαλονικείς να είναι στην πέμπτη θέση με 35 και τους Αρκάδες να ακολούθούν έκτοι με 33. Η μάχη της πεντάδας, λοιπόν, συνεχίζεται, τη στιγμή που θα κρίνει πολλά το ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική.

Αν ο «Δικέφαλος» επικρατήσει και ο Πανιώνιος κερδίσει τον Λεβαδειακό (παίζουν στη Νέα Σμύρνη), τότε οι δύο σύλλογο θα κάνουν μεγάλο βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ, που συνάμα οδηγεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βέβαια, στον Ιστορικό έχουν και το θέμα της αδειοδότησης, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει προς το παρόν με τη μάχη της πεντάδας. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα, που σημαίνει πως αν μείνει στο -5 από την πέμπτη θέση, τότε δύσκολα θα προλάβει το... τρένο!

Η βαθμολογία των τριών

Πανιώνιος 36

ΠΑΟΚ 35

Αστέρας 33

Το υπόλοιπο πρόγραμμά τους

24η αγωνιστική

Πανιώνιος-Λεβαδειακός

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

25η αγωνιστική

Πλατανιάς-Πανιώνιος

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

26η αγωνιστική

Πανιώνιος-Σκόντα Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

28η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

30ή αγωνιστική

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα