Ηρακλής: Το Καυτανζόγλειο που έγινε κάστρο και η «μάχη» των play offs

Ηρακλής: Το Καυτανζόγλειο που έγινε κάστρο και η «μάχη» των play offs

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Το Καυτανζόγλειο που έγινε κάστρο και η «μάχη» των play offs

bet365

Ο Ηρακλής κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του και σ' εννέα σερί αναμετρήσεις παραμείνει αήττητος στο Καυτανζόγλειο. Διαβάστε στο gazzetta.gr από ποια παιχνίδια θα κριθεί η συμμετοχή των «κυανόλευκων» στα play offs, αλλά και την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από τους φιλάθλους.

Ο Ηρακλής στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ μπορεί να δέχθηκε γκολ και να χάλασε ο Πέκχαρτ ένα εντυπωσιακό στατιστικό που είχαν οι Θεσσαλονικείς στο Καυτανζόγλειο (χωρίς γκολ για έναν ολόκληρο γύρο), όμως διατήρησε ένα άλλο σερί. Οι «κυανόλευκοι», παρότι έχουν «χτυπητές» ελλείψεις στο ρόστερ τους έχουν καταφέρει για εννέα σερί ματς στο Καυτανζόγλειο να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους!

Η τελευταία ήττα σημειώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εκεί όπου ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα με γκολ του Μάντζιου στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Έκτοτε ο Γηραιός μετράει 4 νίκες με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και 5 ισοπαλίες με Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Πλατανιά και ΑΕΚ. Στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΑΕΚ ήταν τρομερά ανταγωνιστικός και θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς.

5η αγωνιστική: Ηρακλής -Skoda Ξάνθη 1-1

7η αγωνιστική: Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

9η αγωνιστική: Ηρακλής Ατρόμητος 2-0

12η αγωνιστική: Ηρακλής Παναθηναϊκός 1-0

14η αγωνιστική Ηρακλής Πανθρακικός 0-0

16η αγωνιστική: Ηρακλής Καλλονή 3-0

19η αγωνιστική: Ηρακλής Πλατανίας 0-0

21η αγωνιστική: Ηρακλής ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

23η αγωνιστική: Ηρακλής-ΑΕΚ 1-1.

Στην συνέντευξη Τύπου του Νίκου Παπαδόπουλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, για πρώτη φορά ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα play offs. Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως η ομάδα έχει αποκτήσει μια αγωνιστική συνοχή αρκετά καλή και με τις επιστροφές των τραυματιών θα μπορεί να «χτυπήσει» όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς στις επτά αγωνιστικές που απομένουν θα κληθούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους με αντιπάλους που έχουν διαφορετικούς στόχους όπως είναι ο Ολυμπιακός, η Βέροια, ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και ο Παναιτωλικός.

Εκτός έδρας θα παίξουν με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Πανθρακικό. Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, το αντίθετο μάλιστα. Είναι δύσκολο και απαιτητικό. Στον Ηρακλή έχουν ξεκινήσει τους υπολογισμούς για τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν. Ξέρουν ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο όμως είναι αποφασισμένοι θα παλέψουν και να διεκδικήσουν ό,τι το καλύτερο. Ο Ηρακλής ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό στην 7η θέση με 30 βαθμούς τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Αστέρα Τρίπολης, και 5 από τον ΠΑΟΚ.

Στήριξη με το σταγονόμετρο

Περισσότερο πάντως θα μπορούσε να είχε βοηθήσει ο κόσμος της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή ξέροντας ότι φέτος είναι μια μεταβατική περίοδος σε πολύ μεγάλο βαθμό προτιμούν... τον καναπέ τους σπιτιού τους ή κάποιο μαγαζί για να δουν τα εντός έδρας παιχνίδια. Αν από το ξεκίνημα της χρονιάς ο κόσμος του Γηραιού ήταν στο πλευρό της ομάδας τώρα ίσως να μιλούσε για άλλα πράγματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα