Συμπλήρωσε κάρτες ο Αναστασιάδης

Συμπλήρωσε κάρτες ο Αναστασιάδης

Συμπλήρωσε κάρτες ο Αναστασιάδης

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αναστασιάδης και ο Καραγεωργίου καλείται να αποφασίσει σε ποιο ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της Καλλονής. Παραμένουν εκτός οι Βαλιός, Στρατηλάτης, απόντες οι Ούκα, Μίκιτς.

Την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισε ο Ανέστης Αναστασιάδης, με αυτή που δέχτηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Έτσι, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού της Καλλονής.

Ο έμπειρος στόπερ είναι βασικός και αναντικατάστατος και φέτος έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (22/2) ξεκίνησε η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο νησί της Λέσβου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν το Σάββατο (20/2) και αγωνιστικά τετράγωνα για τους υπόλοιπους.

Από αυτό παρέμειναν εκτός οι Βαλιός, Στρατηλάτης, ενώ οι Ούκα, Μίκιτς ήταν απόντες για προσωπικούς λόγους. Τέλος, το ιατρικό τιμ της ΑΕΛΚ δεν ανησυχεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο ο Νίκος Μαλλής. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί αυτή τη στιγμή... μπακ απ του Κώστα Δαύκου και σε περίπτωση που τραυματιστεί και αυτός η Καλλονή θα μείνει... κρεμασμένη στον «άσσο».

Best of internet