Η πανίσχυρη... τριάδα του Ολυμπιακού! (pic)

Η πανίσχυρη... τριάδα του Ολυμπιακού! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η πανίσχυρη... τριάδα του Ολυμπιακού! (pic)

bet365

Οι Φορτούνης, Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς κυριαρχούν στην πιο σημαντική κατηγορία ατομικής στατιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια νίκη μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του φετινού πρωταθλήματος. Για να... εκτοξευθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να αφήσει τόσο πίσω τους αντιπάλους του χρειάστηκαν όλα τα «συστατικά» με τα οποία δημιουργείται μια σπουδαία ομάδα. Ρίχνοντας μάλιστα κανείς μια ματιά στην επίσημη στατιστική υπηρεσία του πρωταθλήματος το επιβεβαιώνει. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά στους αγώνες του. Κάθε άλλο παρά τυχαίο λοιπόν είναι ότι στην πιο σημαντική κατηγορία ατομικής στατιστικής evaluation index (σ.σ.: αξιολογούνται οι δράσεις ενός παίκτη με συνυπολογισμό του χρόνου συμμετοχής του) τις τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ισάριθμοι παίκτες των νταμπλούχων.
Στον μέσο όρο πόντων αξιολόγησης λοιπόν πρώτος είναι ο Κώστας Φορτούνης, ακολουθεί ο Παϊτίμ Κασάμι και εν συνεχεία ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Μάλιστα το επίσημο site του Ολυμπιακού παρουσίασε σε σχετική καρτέλα τα επιτεύγματά τους. Δείτε την στην Gallery:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα