AEK: Σοκ με Ζουκουλίνι!

AEK: Σοκ με Ζουκουλίνι!

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Σοκ με Ζουκουλίνι!

bet365

Κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι υπέστη στην προπόνηση ο Αργεντινός μέσος ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες.

Πολύ άσχημα μαντάτα επιφύλασσε η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μες τον Μπρούνο Ζουκουλίνι να τραυματίζεται και να τίθεται νοκ άουτ-εννοείται για το ματς της Κυριακής με τους «πράσινους»- αλλά ίσως και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Και αυτό διότι ο Αργεντινός μέσος πάτησε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο στα Σπάτα σε μια προσπάθειά του με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι σφαδάζοντας από τους πόνους και να μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο εσπευσμένα για εξετάσεις.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κάταγμα 5ου μεταταρσίου κάτι που σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αποψινό αγώνα μεταξύ Βέροιας και Πανιωνίου, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Ο Ζουκουλίνι κανονικά θα έμπαινε άμεσα στο χειρουργείο ωστόσο επειδή είναι δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ειδικός όρος με την αγγλική ομάδα προκειμένου σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των ιατρικών τιμ των δύο ομάδων.

Την στιγμή που μιλάμε Λάκης Νικολάου και Άλκης Καγιακμάνης είναι σε επαφή με το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας ώστε να συν αποφασιστεί τι θα γίνει με την επέμβαση του παίκτη και αν θα την αναλάβει η Ένωση. Πρόκειται για τραύμα που θα επιφέρει απουσία τουλάχιστον δύο μηνών αν όχι παραπάνω κάτι βέβαια που είναι παρακινδυνευμένο να ειπωθεί τώρα αφού το σωστό είναι να γίνεται μετά την επέμβαση και τότε ,μαθαίνουμε τον ακριβή χρόνο απουσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα