Η εντυπωσιακή κοπή πίτας της Θύρας 13 (pics)

Η εντυπωσιακή κοπή πίτας της Θύρας 13 (pics)

Gazzetta team
Η εντυπωσιακή κοπή πίτας της Θύρας 13 (pics)

bet365

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/2) η ετήσια κοπή πίτας της Θύρας 13, με πλήθος αθλητών και στελεχών του Παναθηναϊκού, όπως οι Μπουμάλ, Λέτο, Χαραλαμπόπουλος, Αλμπάνεζ, Ανδρεόπουλος, Πανταλέων και Αϊδινιώτης να δίνουν το «παρών» στην «πράσινη» εκδήλωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας της Θύρας 13 στο κτήριο του κεντρικού συνδέσμου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το κλίμα ήταν οικογενειακό και ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους Σεμπάστιαν Λέτο και Ολιβιέ Μπουμάλ να εκπροσωπούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Κεάνι Αλμπάνεζ το τμήμα μπάσκετ αντίστοιχα, ενώ από τη φαντασμαγορική γιορτή δεν έλειψαν και στελέχη και μέλη από όλα τα τμήματα του συλλόγου, όπως ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων, αλλά και ο προπονητής της πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης.

Την παράσταση στην «πράσινη» γιορτή έκλεψε το εντυπωσιακό πανό που υψώθηκε για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Θύρας 13.

«Κλείσαμε τα πρώτα 50 χρόνια, τώρα αρχίζουμε! Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη σε δρόμους και γήπεδα για να προστατέψουμε τον Σύλλογο. Τους αθλητές μας τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πια φανέλα φοράνε. ΠΑΟ θρησκεία, 50 χρόνια δίπλα σου η Θύρα 13», είπαν μεταξύ άλλων μέλη της Θύρας 13.

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος επιβεβαίωσε την μεγάλη του αγάπη του για το τριφύλλι, αναφέροντας: «Έχω μεγαλώσει στα τσιμέντα της Λεωφόρου και ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει το 'είναι τιμή να είμαι οπαδός σου'. Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά την πράσινη σημαία μας και να είστε περήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί», ενώ τον λόγο πήρε και ο αγαπημένος της εξέδρας, Σεμπάστιαν Λέτο, προσθέτοντας:

«Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας, αυτό που γίνεται είναι απίστευτο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος όλων. Εμείς υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά για να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό αυτό που πραγματικά είναι για την Ελλάδα, το ποδόσφαιρό της και τον αθλητισμό»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα