Διανυκτέρευση στα Χανιά ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Διανυκτέρευση στα Χανιά ο Παναιτωλικός!

bet365

Χανιά by night για τον Παναιτωλικό, καθώς λόγω πτήσεων παραμένει στην Κρήτη και θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας για Αθήνα!

Η τελευταία πτήση από τα Χανιά με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ. Φυσικά ήταν αδύνατο για την αποστολή του Παναιτωλικού να είναι μέσα σε αυτή όταν το ματς με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7.30μ.μ. Έτσι οι Αγρινιώτες διανυκτερεύουν στα Χανιά και θα πετάξουν για την Αθήνα το πρωί της Δευτέρας ώστε οδικώς από εκεί να μεταβούν στο Αγρίνιο.

Aγωνιστικά υπάρχει ικανοποίηση για τον βαθμό που ήρθε στο φινάλε με το γκολ του Μαρκόφσκι αφού οι συνθήκες του ματς ήταν όλες... κόντρα. Γκολ από νωρίς για τον Πλατανιά, κακή εμφάνιση και παίκτης λιγότερος από το 50' λόγω αποβολής Μουνιός. Όμως αφού η ομάδα δεν τα παράτησε και ο Κυριακίδης έπιανε τα άπιαστα, δεν έφυγε με άδεια χέρια από τα Χανιά. Από κει και πέρα από την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, το Σάββατο στο Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα