Κατσαρής: «Κόσμημα για τον Σύλλογο ο Σαββίδης»

Κατσαρής: «Κόσμημα για τον Σύλλογο ο Σαββίδης»

Κατσαρής: «Κόσμημα για τον Σύλλογο ο Σαββίδης»

Το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδης έπλεξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής κατά την κοπή της πίτας του Α.Σ που πραγματοποιήθηκε στο Παλατάκι.

Αρχικά ο Θανάσης Κατσαρής μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη ανέφερε: «Οφείλουμε να στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη και να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του. Ο κ. Σαββίδης αποτελεί κόσμημα για τον σύλλογό μας και χάρη σε αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ. Ούτε στο Δημόσιο, ούτε σε ιδιώτες».

Για τον Ερασιτέχνη: «Οι τίτλοι του συλλόγου σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, δείχνουν πως κάτι καλό γίνεται. ΠΑΟΚ έχει την ευτυχία να είναι το σωματείο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία. Κάθε διοίκηση του Ερασιτέχνη οφείλει να διατηρεί και αν μπορεί να μεγαλώσει την περιουσία του συλλόγου.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, με την οποία τιμάτε και εμάς αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ. Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω με ιστορικές αναδρομές, αν και αυτές χρειάζονται. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαδέψει με ανεξίτηλα σημάδια την αθλητική και την κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, όλης της χώρας, όταν άλλες ομάδες κατακτούν κίβδηλους τίτλους. Ο ενιαίος ΠΑΟΚ δημιουργεί καθημερινά φιλάθλους, μέσα από την περηφάνια του».

Best of internet