Τα... μηνύματα του Σίλβα στον Ρέντη!

Δημήτρης Τομαράς
Τα... μηνύματα του Σίλβα στον Ρέντη!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επιχείρησε αμέσως μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από τις Βρυξέλλες να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του κυρίως ενόψει Άντερλεχτ στο Γιουρόπα.
Οι «ντόπες» ηθικού στον Ρέντη από τον Μάρκο Σίλβα έχουν αρχίσει από την Παρασκευή και ενώ υπήρξε και συνέχεια και το Σάββατο. Ο Πορτογάλος πέραν των παρατηρήσεών του προς τους παίκτες του προσπάθησε από την πρώτη κιόλας στιγμή να τους δείξει το πόσο πολύ τους πιστεύει.
Τους μετέφερε πως ναι μεν έγιναν λάθη αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. «Πρέπει όλοι μας να πιστέψουμε σε αυτήν την πρόκριση. Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε και πρέπει να περάσουμε. Να διορθώσουμε όλοι μαζί το τι δεν πήγε καλά και να πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο 'σπίτι' μας», τόνισε ανάμεσα στα άλλα στον Ρέντη.
Φυσικά και στην συζήτηση που έγινε τέθηκε και το θέμα της... αφλογιστίας στο πρώτο ματς με την Άντερλεχτ. Παράλληλα και ο ίδιος ο Σίλβα αντιλήφθηκε πως κάποια πράγματα στην διαχείριση του ματς από εκείνον δεν πήγαν όπως έπρεπε. Εκτός των άλλων πρόκειται να κάνει ξανά τετ α τετ με παίκτες και ειδικά με τους αρχηγούς αλλά και τους πλέον σημαντικούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Φορτούνης.
Και ήδη ξεκίνησε την δουλειά προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα. Μάλιστα στις σκέψεις του ως προς τα μετόπισθεν με δεδομένο πως μπορεί να μην προλάβει ο Σιόβας είναι και ο Κασάμι και ο Μιλιβόγιεβιτς αλλά και η ενεργοποίηση των Καμπιάσο και Τσόρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα