Επιστροφή Καπετάνου στην 11άδα για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή Καπετάνου στην 11άδα για Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Πανθρακικό, οι τιμωρημένοι Σολτάνι, Μπαξεβανίδης είναι εκτός, ενώ είναι πιθανό να δούμε επιστροφή του Καπετάνου στην 11άδα.

Με μία προπόνηση το Σάββατο (20/2), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια. Σε αυτή οι ακρίτες δούλεψαν στις ασκήσεις τακτικής, ενώ έγινε και «διπλό» μικρής διάρκειας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή.

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Σολτάνι, Μπαξεβανίδη, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σκούρτης, Καπετάνος, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο, Νιέτο, Κρίστοφερ, Φασίδης, Ορφανίδης, Τριάδης.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα, είναι πιθανό να δούμε την επιστροφή του Παντελή Καπετάνου, ο οποίος ήταν ανέτοιμος και έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γουάλας, ενώ το κενό του Σολτάνι ίσως να κληθεί να καλύψει ο Τριάδης.

Πιο συγκερκιμένα, ο Ζαρόπουλος προορίζεται για κάτω από τα δοκάρια, ο Μπέρτος για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γουάλας για το αριστερό και οι Λισγάρας, Καρυπίδης για να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Βασιλακάκης, Λουσέρο και μπροστά τους οι Νιέτο, Ορφανίδης, Τριάδης, με τον Καπετάνο να είναι στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα