Καραγεωργίου: «Έπρεπε να κερδίσει η Καλλονή»

Νίκος Τσιώκος
Καραγεωργίου: «Έπρεπε να κερδίσει η Καλλονή»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου τα έβαλε με τη διαιτησία του Σελίμου, στάθηκε στο πέναλτι και τόνισε ότι η Καλλονή έπρεπε να κερδίσει το ματς.

Με τη διαιτησία του Σελίμου, κυρίως για το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Λεβαδειακού, τα έβαλε ο Νίκος Καραγεωργίου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός της Καλλονής τόνισε ότι η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσει, τη στιγμή που στον σύλλογο της Μυτιλήνης έχουν παράπονα σε πολλά ματς τη φετινή σεζόν για τα σφυρίγματα των διαιτητών εις βάρος τους.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΚ.

«Είδατε όλοι το παιχνίδι και ότι έπρεπε να κερδίσει η Καλλονή. Ο διαιτητής έκανε κάποια λάθη τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έκανε ή πώς τα έκανε. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και δόθηκε ένα πέναλτι. Πρωταγωνίστησε ο διαιτητής, ήταν προτιμότερο να πρωταγωνιστήσουν οι ποδοσφαιριστές. Όμως, μπήκε ένα γκολ και αυτό είναι που μετράει», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα