Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει τις δυσκολίες της αποστολής για τους Περιστεριώτες, επισημαίνοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της.  

Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: 

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:«Το έχω ξαναπεί. Κάθε παιχνίδι που τελειώνει, επειδή τα ματς είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, πρέπει μόλις τελειώνει το ένα παιχνίδι –ό,τι κι αν έχει συμβεί- να το αφήνουμε στην άκρη και να πάμε στο επόμενο. Αυτό κάνουμε και τώρα, αφού σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά δείχνουν μια βελτίωση, μια προσπάθεια τεράστια, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, άσχετα αν δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Νομίζω όμως, ότι βάσει εμφανίσεων και όσα θέλω να βλέπω μέσα στο παιχνίδι, σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα βλέπω».

Για τις σκέψεις του σχετικά με τις πολλές ευκαιρίες που σπαταλά η ομάδα του:«Είναι κάτι που μας απασχολεί. Νομίζω ότι φτάνουμε πάρα πολλές φορές και με καλές προϋποθέσεις μπροστά στην εστία για να τελειώσουμε τις φάσεις. Εκεί έχουμε θέμα. Στο ποδόσφαιρο θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Όλα αυτά μαζί, πρέπει να βγουν κάποια στιγμή. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν αυτά που θέλω. Όπως έχω πει πολλές φορές, ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να δουλέψουμε, αφού παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή συνεχόμενα παιχνίδια. Επομένως, προσπαθούμε μέσω των παιχνιδιών να βγάζουμε πράγματα. Θεωρώ ότι με τον Λεβαδειακό η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, όπως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε και σε άλλα εκτός έδρας, όπως με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τίποτα για αυτά τα παιχνίδια. Όπως λένε: “Δύο μέρες τον χρόνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα: χθες και αύριο”. Επομένως κοιτάζουμε το σήμερα». 

Για το πως θα μπορέσει ο Ατρόμητος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Γ.Καραϊσκάκης»: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό που είναι σε πολύ κατάσταση. Είχε πολύ σημαντικές μονάδες. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τα ατού του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, όμως, αν θέλεις να πάρεις κάτι από τέτοια παιχνίδια και κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, πρέπει να κάνεις και εσύ κάτι. Το να περιμένεις ή να εξαρτάσαι μόνο από τον αντίπαλο, δύσκολα κερδίζεις κάτι. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Για το αν θα καταφέρει ο Ατρόμητος να δείξει την ποιότητα του απέναντι στον Ολυμπιακό:«Θεωρώ ότι για τον ποδοσφαιριστή, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπει ως ευκαιρία και να δίνουν το 100%. Όταν το κάνουν αυτό και ακολουθούν εντολές που έχουμε πει από την αρχή, σίγουρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα μέσα στο παιχνίδι».

 

Best of internet