«Κοιτάει» σε Κομοτηνή και Μυτιλήνη, μένει ο Βλάχος

Θοδωρής Βασίλης
«Κοιτάει» σε Κομοτηνή και Μυτιλήνη, μένει ο Βλάχος

bet365

Στον Πανιώνιο ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Βαλεντίνο Βλάχο να είναι ο επόμενος που ετοιμάζεται να ανανεώσει. Ματιές σε Πανθρακικό και Καλλονή για παίκτες.

Άλλες χρονιές τέτοια εποχή ο Πανιώνιο πάλευε με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή του και αποκλειστικός του στόχος ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποιούν μια φανταστική πορεία, βρίσκονται στην 4η θέση και φλερτάρουν έντονα με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για τον λόγο αυτό ήδη στην Πλατεία έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς με τον Τασουλή να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, ενώ αναμένεται λίαν συντόμως να κληθεί και ο Γιώργος Μασούρας για να επεκτείνει την συνεργασία του.

Οι ανανεώσεις όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού ο επόμενος που έχει σειρά είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ από την ημέρα που ήρθε στην Πλατεία μετά το ανεπιτυχή πέρασμά του από το Βέλγιο και την Μπριζ, αναγεννήθηκε στην Πλατεία κερδίζοντας επάξια την θέση του βασικού δεξιού μπακ στον Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του και πρόθεσή τους είναι και αυτή η υπόθεση να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα θετικά με νέο συμβόλαιο.
Εκτός όμως από τις ανανεώσεις, στην Πλατεία κοιτάνε και στο μεταγραφικό παζάρι και τους παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα για τη νέα χρονιά. Οι Νεοσμυρνιώτες ρίχνουν κλεφτές ματιές την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό έχοντας στρέψει την προσοχή τους σε δύο παίκτες της ομάδας.

Ο πρώτος είναι ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως επιθετικός και την φετινή σεζόν μετράει 18 συμμετοχές και 3 γκολ. Εκτός από τον 27χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο Πανιώνιος εξετάζει και την περίπτωση του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ αλλά μπορεί να καλύψει και την θέση του στόπερ και την φετινή σεζόν μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Εκτός από τον Πανθρακικό, στον Πανιώνιο τσεκάρουν και την περίπτωση του Ανέστη Αναστασιάδη, αρχηγού της Καλλονής και κατά γενική ομολογία καλύτερου παίκτη της ομάδας της Μυτιλήνης. Την φετινή σεζόν ο Αναστασιάδης είναι από τους λίγους διασωθέντες της Καλλονής και μετράει 21 συμμετοχές έχοντας πετύχει μάλιστα και τρία γκολ.

Το γεγονός ότι στην λίστα της διοίκησης υπάρχουν ονόματα παικτών που είναι πάνω των 24 ετών, φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε ο σύλλογος να καταφέρει να πάρει επιτέλους την πολυπόθητη άδεια, τουλάχιστον για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα