Στην Κροατία για δοκιμή ο 17χρονος Κίναλης του Ατρόμητου

Στην Κροατία για δοκιμή ο 17χρονος Κίναλης του Ατρόμητου

Νίκος Μαρούδας
Στην Κροατία για δοκιμή ο 17χρονος Κίναλης του Ατρόμητου

bet365

Πρόσκληση, που έγινε αποδεκτή, για δοκιμή του νεαρού τερματοφύλακα Βασίλη Κίναλη έφτασε στον Ατρόμητο από την Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Μεγάλη πρόκληση για έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Κροατία όπου και θα δοκιμαστεί από την Ντιναμό Ζάγκρεπ. Συγκεκριμένα, οι Κροάτες, έστειλαν πρόσκληση στον Ατρόμητο για τον τερματοφύλακα της Κ17, Βασίλη Κίναλη η οποία και έγινε αποδεκτή.

Ο διεθνής με τα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων τερματοφύλακας, θα βρεθεί στο Ζάγκρεπ από τις 7 έως τις 13 Μαρτίου όπου και θα δοκιμαστεί από την Ντιναμό. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για τον Κίναλη και φυσικά για ακόμα μια διάκριση για την ομάδα του Περιστερίου τα ταλέντα της οποίας έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν διάφορους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα