Πλάνα με Τσουκαλά ο Πετράκης

Πλάνα με Τσουκαλά ο Πετράκης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ήδη στην Τρίπολη όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα. Οι Ηπειρώτες αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής από τα Γιάννενα με τον Γιάννη Πετράκη να παίρνει μαζί του 19 παίκτες.  

Πλάνα με Τσουκαλά ο Πετράκης

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, όπου και θα διεξαχθεί ένα τελευταίο χαλάρωμα. Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία αναλώθηκε στο αμυντικό κομμάτι, αφού η ομάδα δείχνει φέτος τεράστιες αδυναμίες σε αυτό το κομμάτι. 

Μετά τις δύο σερί ήττες ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη για να βάλει τέλος στις συνεχόμενες ήττες αλλά και να δείξει ότι μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα κόντρα στις ομάδες πρώτης ταχύτητας-κάτι που φέτος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν το έχει κάνει.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης σκέφτεται σοβαρά να δώσει θέση βασικού στον Σταύρο Τσουκαλά η απουσία του οποίου στα δύο προηγούμενα ματς ήταν εμφανέστατη. Όσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναμένεται να συνεχίσει το 4-4-2 με τον Περιστερίδη κάτω από τα γκολποστ και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Στρούνα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, και Ναδάλες. Ο Τσουακαλάς με τον Γαρουφαλιά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και τους Ακόστα και Καρανίκα στα άκρα. Τέλος, Ίλιτς και Μανιάς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Στρούνα, Φόνσι, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Μπέριο, Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Ίλιτς, Μανιά, Ακόστα, Γιάκο, Λίλα, Τσουκαλά, Ηλιάδη, Καρανίκα, Νικολιά.

 

Best of internet