Ο Βενγκέρ φοβήθηκε πως ήρθε το τέλος, όταν...

Ο Βενγκέρ φοβήθηκε πως ήρθε το τέλος, όταν...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βενγκέρ φοβήθηκε πως ήρθε το τέλος, όταν...

bet365

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, το 2014, η Χαλ είχε προκαλέσει πραγματικό τρόμο στον Αρσέν Βενγκέρ, όταν η νυν ομάδα της Τσάμπιονσιπ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Άρσεναλ...

Με την πίεση να έχει αυξηθεί κατακόρυφα προς τους «κανονιέρηδες» πριν από δύο χρόνια, αφού θα συμπληρώνονταν περίπου 10 χρόνια δίχως τίτλο, η ομάδα του Λονδίνου βρέθηκε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 από τις μαχητικότατες «τίγρεις»!

Χρειάστηκε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ, όπως αναγνώρισε και ο ίδιος, για να έρθουν τα πάνω - κάτω και να τελειώσει το ματς με την Άρσεναλ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου με το τελικό 3-2, ωστόσο, στο ενδιάμεσο, ο Αλσατός... ήταν τρομοκρατημένος.

«Σκέφτηκα πως θα είχα μεγάλο πρόβλημα αν δεν παίρναμε τη νίκη... Είχαμε μείνει πολλά χρόνια δίχως κάποιο τρόπαιο και σκεφτόμουν πραγματικά πως αν χάναμε τον τελικό θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Έπειτα από 17 χρόνια που βρισκόμουν τότε στην ομάδα, να δηλώνω ότι ένα ματς μπορούσε να κρίνει πολλά, καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό ήταν» ανέφερε ο Βενγκέρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα