Πογιέτ: «Νιώθω οπαδός της ΑΕΚ»

Πογιέτ: «Νιώθω οπαδός της ΑΕΚ»

Πογιέτ: «Νιώθω οπαδός της ΑΕΚ»

ΑΕΚτζής νιώθει ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως είπε σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να τον επηρεάσει σε αποφάσεις που θα πάρει.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αρχίσει να δένεται με την Ενωση, όπως τόνισε στη Nova, μιλώντας παράλληλα και για τις απουσίες ενόψει Ηρακλή και γενικά το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

«Όταν η ομάδα νικάει, μας βοηθάει όλους και μας φέρνει πιο κοντά με τον κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα θετικό και ενδεχομένως να παίξει ρόλο για το μέλλον. Σίγουρα με επηρεάζει θετικά και φυσικά δεν είναι μόνο δικό μου θέμα αλλά όλου του προπονητικού τιμ. Όταν ερχόμαστε και μένουμε σε μια ομάδα, νιώθουμε όλο και περισσότεροι οπαδοί της. Όταν χάνει η ομάδα υποφέρουμε, όταν νικάει το διασκεδάζουμε και εννοείται ότι αυτό μας επηρεάζει για όποια απόφαση πάρουμε στο μέλλον».

Για τις απουσίες των Γκάλο και Αραβίδη: «Όχι μόνο στο επόμενο ματς, αλλά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε ένα δύσκολο έργο, αφού θα λείπουν αρκετοί παίκτες μας λόγω τιμωρίας. Αυτοί οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο για να τους αντικαταστήσουν θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα και να ανταποκριθούν. Θα είναι κάποιες ευκαιρίες που δεν έρχονται συχνά, άρα θα πρέπει να τις εκμεταλλευθούν. Νομίζω ότι από τους αγώνες που παίξαμε στο κύπελλο με τον Ηρακλή μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, γι” αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το πώς είναι η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είμαι πάντα υπέρ της ισορροπίας και πιστεύω ότι ούτε πρέπει να δραματοποιούμε την μια ήττα, ούτε και να πανηγυρίζουμε υπερβολικά για μια νίκη. Θέλω να βασιστώ περισσότερο στην εικόνα που είχαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα και σε μια βάση αποτελεσμάτων που έχουμε και όχι μόνο στο τελευταίο παιχνίδι. Δυστυχώς η διαφορά φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εμείς με το παιχνίδι που κάναμε νικήσαμε κι έτσι τη μειώσαμε, αλλά στο τέλος της περιόδου θα δούμε ποια θα είναι η βαθμολογική διαφορά που θα υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω ότι έχουν διαφορετικά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Best of internet