Μέρος της προπόνησης σε Πανθρακικό ο Ίγκορ

Δημήτρης Τομαράς
Μέρος της προπόνησης σε Πανθρακικό ο Ίγκορ

bet365

Ο Ίγκορ ανέκαμψε στις προπονήσεις του Πανθρακικού, κάνοντας μέρος της προπόνησης της Πέμπτης. Τα άλλα νέα της ομάδας της Κομοτηνής.
Ανέβηκαν οι ρυθμοί ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη, στην προπόνηση του Πανθρακικού την Πέμπτη.
Το πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική και στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αφού χωρίστηκαν σε γκρουπ, έπαιξαν παιχνίδια που συνδύαζαν τη δουλειά στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας καθώς και στην δημιουργία και τα τελειώματα των φάσεων.
Θεραπεία έκανε ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό. Το θετικό ήταν πως ο Ίγκορ Ντε Σόουζα συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης. Η προπόνηση της ομάδας του Πανθρακικού για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα