Ανοιχτό για τιμωρία του Ολυμπιακού

Ανοιχτό για τιμωρία του Ολυμπιακού

Ανοιχτό για τιμωρία του Ολυμπιακού

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιτροπή εφέσεων στέλνει την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Η έφεση των «ερυθρόλευκων» κατά της απόφασης για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των Θυρών έγινε δεκτή και έτσι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα υπάρχουν κανονικά οπαδοί του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά υπάρχει η πιθανότητα τιμωρίας της έδρας των Πειραιωτών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο αθλητικός δικαστής, Σπυρίδων Καποδίστριας, επέβαλλε την ποινή βάσει μονάχα του βίντεο του αγώνα, καθώς ούτε ο διαιτητής, Ηλίας Σπάθας, ούτε ο παρατηρητής της Super League, είχαν γράψει κάτι στις εκθέσεις τους.
 
Σε αυτήν την περίπτωση η επιτροπή εφέσεων θεωρεί πως το μονομελές πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής δεν μπορεί να επιβάλλει ποινές μονάχα με το βίντεο του αγώνα. Αυτό μπορεί να το κάνει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 35 του πειθαρχικού κώδικα. Έτσι υπάρχει η πρόθεση να πάει εκεί η υπόθεση και να κρίνει ο εισαγγελέας το τι έχει ακριβώς συμβεί.
 
Εκτός από το να ασκηθεί δίωξη, θα πρέπει φυσικά να δικαστεί η υπόθεση, καθώς οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή κι είναι άγνωστο το πότε θα λήξει εκείνη. Παράλληλα, η απόφαση πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Best of internet