Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή, αλλά...

KANENA ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ!

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή, αλλά...

Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου (Τετάρτη 17/02) οι «κυανόλευκοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω τελεσίδικης οφειλής ύψους μόλις 7.300 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Μπίνο Μπάμπα.  

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή, αλλά...

Ο Ηρακλής συνεχίζει να πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος. Το τακτικό διαιτητικό δικαστηρίο επέβαλλε στον Ηρακλή την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω τελεσίδικης οφειλής ύψους μόλις 7.300 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» Μπίνο Μπάμπα.

Από την ΠΑΕ πάντως δεν προέκυπτε η παραμικρή ανησυχία. Εκτός του ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν το ποσό της οφειλής τους εντός τριών ημερών, αυτό που προέκυπτε ήταν πως «εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση, θα βάλει τα χρήματα μόνο σε λογαριασμό του αθλητή».

Και τόνιζαν το «μόνο στον λογαριασμό του αθλητή» γιατί διαπίστωσαν πως υπήρχαν παράλογες απαιτήσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή!

Φυσικά εάν δεν εξοφληθεί ο αθλητής τότε η απόφαση του δικαστηρίου θα εκτελεστεί άμεσα και θ' αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή.

Λίγο αργότερα έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής για το συγκεκριμένο θέμα. «Για τη διευθέτηση του θέματος του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χασόμα Μπίνο Μπάμπα, και πάντα σε συνεννόηση με το νομικό επιτελείο της, η ΠΑΕ Ηρακλής ήταν σε αναμονή της απόφασης του Δικαστηρίου. Σήμερα το απόγευμα, η Ομοσπονδία επιδίκασε ένα ποσό που είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που ισχυρίζονταν τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζερ του.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, προβλέπεται η κατάθεση των χρημάτων να γίνεται απευθείας στον λογαριασμό του παίκτη και όχι σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό. Κι αυτό, διότι αν η ΠΑΕ καταθέσει αλλού τα χρήματα, δεν διασφαλίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έλαβε την αποζημίωση και η ομάδα τήρησε τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στη διαδικασία της αδειοδότησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η ΠΑΕ Ηρακλής δεσμεύεται ότι θα προβεί άμεσα στην εξόφληση του αθλητή, πληρώνοντας τα οφειλόμενα σε λογαριασμό που θα ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι σε οποιονδήποτε εκπρόσωπό του».

Best of internet