Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι χτίζει την ομάδα γύρω από τον Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι χτίζει την ομάδα γύρω από τον Μπεργκ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι χτίζει την ομάδα γύρω από τον Μπεργκ

bet365

Σε κουβέντα που φέρεται να είχε ο Αντρέα Στραματσόνι με τον Μάρκους Μπεργκ, είπε στον Σουηδό πως σκοπεύει να χτίσει γύρω του, τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Goal», ο Ιταλός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά στον ποδοσφαιριστή του, στη φιλική συζήτηση που φέρονται να είχαν οι δυο τους:

«Πάνω σου θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Είσαι ο πιο σημαντικός παίκτης μας κι ένας απ\ τους πιο παλιούς εδώ. Και θέλουμε εσύ να οδηγήσεις την ομάδα τη νέα περίοδο και να βοηθήσεις τους νεότερους να κατανοήσουν τη σημασία που έχει να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος, την περασμένη εβδομάδα στην εκτός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είχε συνομιλία με έναν εκ των εκπροσώπων του Μπεργκ, με τον τελευταίο να λέει στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού πως ο Σουηδός στράικερ είναι ευχαριστημένος, όμως πιθανή καλή παρουσία στο Euro της Γαλλίας δεν αποκλείεται να φέρει προτάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα