Εμίλ Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ»

Εμίλ Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Εμίλ Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Εμίλ Ντάντσεφ, εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μίλησε για την σχέση του Βούλγαρου σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Σε μια συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Βούλγαρου επιθετικού μετά τον νέο τραυματισμό του, ο μάνατζερ του τοποθετήθηκε εκ νέου για την κατάσταση γύρω από τον ΠΑΟΚ.

«Δεν πιστεύω ότι ο Μίτκο βρίσκεται σε κόντρα με τον προπονητή του. Ξέρει να ακολουθεί τους κανόνες μέσα σε μία ομάδα, όμως έχει την εμπειρία και μπορεί να λέει την άποψή του. Ο Μπερμπάτοφ είναι από τους ανθρώπους που λένε πάντα ότι σκέφτονται», εξήγησε ο Ντάντσεφ. «Σίγουρα το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Μπερμπάτοφ, αλλά το πως αγωνίζεται», πρόσθεσε στρέφοντας τα «πυρά» κατά του Ιγκόρ Τούντορ. «Γι' αυτό ο προπονητής της ομάδας, δέχεται επιθέσεις από τον Τύπο της Ελλάδας, επειδή η ομάδα δεν δείχνει αυτά που περιμένουν όλοι να δουν».

Ο Εμίλ Ντάντσεφ υποστήριξε και πάλι πως ο Ιβάν Σαββίδης ήξερε ποιον παίκτη έπαιρνε στην ομάδα και πόσο έπρεπε να πληρώσει για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μπερμπάτοφ, για τον οποίο όπως είπε υπάρχουν πάντα προτάσεις από ομάδες των ΗΠΑ και της Κίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα