Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα... γιορτάζει! (pics)

Gazzetta team
Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα... γιορτάζει! (pics)

bet365

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, το γιορτάζει και το... φωνάζει!

Το Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας (2006-2016) ως αναγνωρισμένος από το FC Barcelona και γιορτάζει τα «γενέθλια» με σειρά εκδηλώσεων.

Θα κάνει το back to back η Μπαρτσελόνα στο Champions League; Σε απόδοση 3.25 στην Sportingbet να κατακτήσουν οι «μπλαουγκράνα» και το φετινό τρόπαιο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Θέλτα, για την Πριμέρα Ντιβισιόν, τα μέλη της Penya που βρέθηκαν στο «Καμπ Νόου» έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του FC Βarcelona, ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και κυρίως παραβρέθηκαν στην ανάρτηση του θυρεού της Penya έξω από τη θύρα 94 του γηπέδου, ένα δικαίωμα που απολαμβάνουν όλοι οι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι του FC Βarcelona ανά τον κόσμο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα δέκα χρόνια της Penya θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες με διάφορες μορφές. Θα κορυφωθούν μέσα στον Απρίλιο, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona.

Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη διοίκηση του FC Βarcelona για την υποδοχή στο «Καμπ Nόου» και τη βοήθεια στην ανάρτηση του θυρεού και κυρίως, για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα δέκα χρόνια. Μία συνεργασία που επέτρεψε σε εκατοντάδες Έλληνες φίλους της Μπάρσα να δουν από κοντά την ομάδα μας. Στην Αθήνα, στη Βαρκελώνη, στη Ρώμη, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Άμστερνταμ, στη Μαδρίτη, στην Τιφλίδα, στο Βερολίνο, στη Σόφια, στο Μιλάνο, στη Γλασκώβη, ακόμα και στη Γιοκοχάμα.

Και συνεχίζουμε....»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα