Με το μυαλό στον... τελικό με ΠΑΣ

Gazzetta team
Με το μυαλό στον... τελικό με ΠΑΣ

bet365

Την προετοιμασία για τον... τελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη άρχισε την Τρίτη ο Αστέρας. Σιγά-σιγά μπαίνει στο πρόγραμμα ο Ιγκλέσιας.

Έχοντας χαθεί πολύτιμο έδαφος, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι... τελικός. Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, ειδικά μέσα στο σπίτι τους, αν θέλουν να προλάβουν το τρένο της πεντάδας και των πλέι οφ.

Η προετοιμασία για το εξαιρετικά σημαντικό αγώνα άρχισε σήμερα Τρίτη, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Πηγάδια να ακολουθούν αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις αποκατάστασης και τους υπόλοιπους κυρίως ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Στα θετικά για τους Αρκάδες είναι πως μετά την εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας, ο Ματίας Ιγκλέσιας μπήκε σιγά-σιγά, αλλά η οριστική επιστροφή του στην ενεργό δράση θα γίνει σε περίπου τρεις βδομάδες.

Όσον αφορά το έτερο ιατρικό δελτίο, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Φούντας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα