ΠΑΟΚ: Θλάση στον τετρακέφαλο ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Θλάση στον τετρακέφαλο ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Θλάση στον τετρακέφαλο ο Μπερμπάτοφ

Νοσοκομείο θυμίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα (16/2) οι παράγοντες της ομάδας ενημερώθηκαν πως και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 6 εβδομάδες καθώς έχει θλάση στον τετρακέφαλο.   

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έξι εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με ειδική άδεια στη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Παράλληλα, το ιατρικό τιμ υπέβαλε σε επανεξέταση τους  Γκάρι Ροντρίγκες και Ζάιρο , η κατάσταση των οποίων έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, ωστόσο ο χρόνος αποθεραπείας τους παραμένει ίδιος. Ο Ροντρίγκες υπολογίζεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα σε τρεις εβδομάδες και ο Ζάιρο σε τέσσερις. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα αποκατάστασης και μέρος της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Μιγκέλ Βίτορ , Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ προληπτικά ατομικό λόγω επιβάρυνσης έκανε ο Δημήτρης Πέλκας. Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν. Η προπόνηση της Τετάρτης (17.02) θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές πρόκειται να υποβληθούν σε αιματολογικό έλεγχο.

Best of internet