Χριστοβασίλης: «Δεν τα βρήκε με Τσάβες ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Δεν τα βρήκε με Τσάβες ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με τον Τσάβες.

Για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα, την αδειδότηση και τον Τσάβες μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο πρόεδρος του «Άγιαξ» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά της ομάδας, ενώ τόνισε πως ο Τσάβες θα πρέπει να επιστρέψει το καλοκαίρι και να φέρει πρόταση για να πάρει μεταγραφή, αφού ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με τον παίκτη για να γίνει... κάτοικος Τούμπας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν υπάρχει πρόταση: «Δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠΑΣ. Έχω πει πολλές φορές, ότι όταν υπάρξει καλύτερη λύση, θα είμαι ο πρώτος που θα κάνει το βήμα μπροστά. Ποτέ δεν υπήρχε πρόταση, ούτε για λίγα, ούτε για πολλά χρήματα».

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ: «Το πρόβλημα που βασάνιζε τον ΠΑΣ ήταν πάντα το θέμα της εφορίας. Τα χρέη μας είναι ρυθμισμένα και πληρώνονται. Όσα χρήματα παίρνουμε από τις πωλήσεις παικτών πάνε στην εφορία και στα τρέχοντα έξοδα. Φέτος δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Πριν από τρία χρόνια ο ΠΑΣ είχε πάρει αδειοδότηση και κέρδισε τη θέση για την Ευρώπη. Τότε μία άλλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός, μας έριξε πίσω. Είχε διαφορετική γνώμη και ζήτησε να ανοίξει ο φάκελος. Αν είχαμε παίξει στην Ευρώπη θα ήταν διαφορετικά και τα οικονομικά μας».

Για τον Τσάβες: «Είναι πληρωμένος και πριν από ένα μήνα είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια. Θα μείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι και τότε πρέπει να γυρίσει. Για μας έχει τελειώσει το κεφάλαιο αυτό. Να μας φέρει μία πρόταση και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Είχε γίνει κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ενδεχομένως δεν τα βρήκαν με τον παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα