Σαλίνο: «Πολύ πίσω οι αντίπαλοί μας»! (vid)

Σαλίνο: «Πολύ πίσω οι αντίπαλοί μας»! (vid)

Σαλίνο: «Πολύ πίσω οι αντίπαλοί μας»! (vid)

Ο Λεάντρο Σαλίνο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας αναφέρθηκε στην ανωτερότητα και την δυναμική της ομάδας του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά: «Είναι η δουλειά που έχουμε κάνει ως ομάδα. Άλλαξε πρόσωπα η ομάδα και ο προπονητής. Είμαστε παλιοί και νέοι παίκτες που εφαρμόζουμε τις ιδέες του. Καταλαβαίνουμε γρήγορα, ό,τι θέλει ο προπονητής και έτσι να κερδίσουμε τα ματς.
 
Πρώτα είναι ο προπονητής μας, ο οποίος μοντάρει μια πολύ δυνατή ομάδα και πολύ δύσκολο να νικηθεί. Οι άλλοι, οι αντίπαλοί μας, είναι πολύ πίσω. Είναι δύσκολο. Με την δύναμη που έχουμε, προσπερνάμε κάθε εμπόδιο, από αντίπαλο. Δύσκολα ή εύκολα, πάντα νικάμε.
 
Ο κόσμος ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής για διαδοχικές σεζόν λόγω της δουλειάς μας. Οι άλλοι δεν προετοιμάζονται τόσο καλά, όσο εμείς. Ωστόσο, όσον αφορά στο πρωτάθλημα αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Στον δεύτερο γύρο, τα ματς είναι πιο δύσκολα. Κυρίως εξαιτίας της έκθεσής μας στον Τύπο. Εξαιτίας του κλίματος ότι 'έχουμε νικήσει'. Οι άλλοι προετοιμάζονται πολύ για να μας κερδίσουν. Αλλά εάν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά και να γράψουμε ιστορία, γιατί να μην το προσπαθήσουμε.
 
Πιστεύω ότι τα ντέρμπι θα είναι τα πιο δύσκολα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε την πιθανότητα να γράψουμε ιστορία».

2016 02 13 Leandro Salino [Volante Brasileiro do Olympiakos]

Best of internet