Τι χρεώνει ο ΠΑΟΚ στον Άρνεσεν

Τι χρεώνει ο ΠΑΟΚ στον Άρνεσεν

Απόστολος Παγώνης
Τι χρεώνει ο ΠΑΟΚ στον Άρνεσεν

bet365

Στον Δικέφαλο θεωρούν πως ο βασικότερος λόγος της διακοπής συνεργασίας με τον Δανό αθλητικό διευθυντή ήταν ότι δεν μπορούσε να ηγηθεί του αγωνιστικού τμήματος.

ΠΑΟΚ και Άρνεσεν αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικές γραμμές μετά 8 μήνες συνεργασίας. Οι Θεσσαλονικείς και πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θεωρούν πως ο Δανός δεν είχε σκοπό να βάλει νερό στο κρασί του και να δει τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά. Ήταν σταθερός στις θέσεις του πως τα πάντα αξιολογούνται στο τέλος της χρονιάς. Στον Δικέφαλο είναι της άποψης πως ο αθλητικός διευθυντής πρέπει να είναι ο ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος. Αυτός που θα ξέρει τις ιδιαιτερότητες των παικτών, θα τους βοηθήσει να προσαρμοστούν πιο εύκολα, θα επιβάλει την πειθαρχία και θα λύσει τα προβλήματά τους, θα πάρει πρωτοβουλίες να κρατήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα βγει μπροστά ειδικά στις αγωνιστικές κρίσεις. Είναι εκείνος που παράλληλα θα συνυπολογίσει όλα τα δεδομένα για να καταλήξει στο ποιοί παίκτες μπορούν να αντέξουν σωματικά και ψυχολογικά να βρίσκονται εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα