«Lamda Development» για την ανακαίνιση της Λεωφόρου

«Lamda Development» για την ανακαίνιση της Λεωφόρου

Gazzetta team
«Lamda Development» για την ανακαίνιση της Λεωφόρου

bet365

Η κατασκευαστική εταιρεία «Lamda Development» του εφοπλιστή Σπύρου Λάτση φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου για την ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Σε επαφές, προκειμένου να καταλήξει στην τελική του επιλογή για την υλοποίηση του έργου της ανακαίνισης της Λεωφόρου, φαίνεται πως βρίσκεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζους.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η κατασκευαστική εταιρεία, «Lamda Development», η οποία ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Λάτση, αποτελεί την πρώτη επιλογή του «ισχυρού» άνδρα των «πρασίνων».

Παίξε Παρί - Τσέλσι στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται αρκετά κοντά, ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα δεδομένη, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και η οικογένεια Λάτση βρίσκονται σε «ανοιχτή» γραμμή και για άλλες επιχειρηματικές συνδιαλλαγές, όπως η μετοχική είσοδος της Μαριάννας Λάτση στον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα