Φοβάμαι πως χρειάζονται... ψυχίατρο!

Φοβάμαι πως χρειάζονται... ψυχίατρο!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Φοβάμαι πως χρειάζονται... ψυχίατρο!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης δεν μπορεί να πιστέψει στον βιασμό της αλήθειας, στην κλάψα της διαιτησίας και γράφει για την ΑΕΚ που τους βόλευε αλλά πλέον δεν υπάρχει...

Τρίτη μέρα κλάψας και μουρμούρας. Τρίτη μέρα γκρίνιας και διαστρέβλωσης. Τρίτη μέρα πόνου και πίκρας. Τρίτη μέρα προσπάθειας βιασμού της αλήθειας! Αχ ρε Α.Ε.Κ. τι έκανες, τι τους έκανες ντε...

Είναι πλέον φανερό: φοβάμαι πως χρειάζονται... ψυχίατρο κάποιοι που γράφουν και λένε ότι τους έρθει στο μυαλό στο βωμό του βιασμού (επαναλαμβάνω) της αλήθειας!

ΑΝ δεν πάνε αυτοί θα μας στείλουν όλους εμάς με όσα λένε, γράφουν και κάνουν. Σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΚ κέρδισε απόλυτα ΔΙΚΑΙΑ τον Ολυμπιακό που τον έσπρωξε η διαιτησία σε όλο το πρώτο 45λεπτο αλλά δεν μπορούσε άλλο!

Προσπαθούν να μας πείσουν πως αν και πρωί και 10:00 είναι βράδυ με φεγγάρι και 22:00.

Δεν γίνονται αυτά. Το τι έχουμε ακούσει από το Σάββατο έως τώρα... Φωτογραφίες θαμπές βάζουν που αποδεικνύουν (ακόμη κι αυτές) ότι σωστά σφύριξε ο Καλογερόπουλος. Γράφουν το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο ψάχνοντας τρόπο να δικαιολογήσουν την ήττα.

Μιλάνε – γράφουν για τις φάσεις που ΔΕΝ είναι αμφισβητούμενες για να σε υποχρεώσουν να μπεις στο τρυπάκι να τις ξαναδείς. «Κοίτα τον Βάργκας τη στιγμή της εκτέλεσης», τον είδαμε μια χαρά πίσω είναι, δείτε τον Ρομπέρτο που βρίσκεται... «Δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς», υπάρχει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα κρίμα οι κανονισμοί είναι... «Μπερδεύτηκαν τα πόδια του Μποτία με τον Αραβίδη», ναι το λένε κι αυτό... Εεε χρειάζεται ψυχίατρος στάνταρ...

Κανείς δεν μιλάει για το πέναλτι του Ζουκουλίνι ξαφνικά στο πρώτο ημίχρονο που είναι ξεκάθαρη απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Και να ήταν μόνο αυτή:

Σκοπίμως πάνε την κουβέντα στις φάσεις του Ολυμπιακού. Λέξη για τα μαρκαρίσματα του Μαζουάκου (τράβηγμα τρεις φορές πλάγια μπροστά στον βοηθό) σε Ζουκουλίνι και Μπαρμπόσα αλλά καμία κάρτα.

Τον κινέζο κάνουν για το οφσάιντ που κόβουν τον Μπαρμπόσα χωρίς λόγο και αιτία...

Αβαβαβα περνάει η απ' ευθείας κόκκινη στον Τσόρι Ντομίνγκες σε εν ψυχρώ κλωτσιά επειδή οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν πασούλες μεταξύ τους και... τσαντίστηκε.

Δεν λένε τίποτα για την αγκωνιά του Ντουρμάζ στον Ντίντακ. Την... πάπια και για το κεφαλοκλείδωμα του Ιντέγιε στον Κολοβέτσιο.

Η διαιτησία ήταν ξεκάθαρα 60-40 υπέρ του Ολυμπιακού και αυτοί αφού πρώτα μίλησαν για 50-50 τώρα το πήγαν στο 70-30 υπέρ της ΑΕΚ. Για γέλια... Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζούς, σε άσχετους, σε πρόβατα...

Το φωνάζω δυο μέρες τώρα. Η ΑΕΚ της φάπας τέλος! Όσο πιο γρήγορα το πάρουν χαμπάρι, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς. Τους βόλευε η ΑΕΚ του Αδαμίδη και των υπολοίπων από το 2010 και μετά. Αυτή ήθελαν για να κάνουν ότι θέλουν και να την... γλεντάνε. Υποχρεώθηκε να βιώσει ο ΑΕΚτσής τον απόλυτο θάνατο: τώρα όμως αλλάζει το έργο, τι να κάνουμε!

Η ΑΕΚ της φάπας πέθανε και αυτό το εμπέδωσε όλο το σύστημά τους και το παρακράτος τους. Τώρα κλαίνε ΟΛΟΙ σαν τις... χήρες και ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα παρά το γεγονός ότι έχουν καλύτερη ομάδα, είναι στο +16 (με τόσο σπρώξιμο είναι θαύμα που δεν είναι στο +30) και δεδομένα πρωταθλητές. Δεν αντέχουν το 50-50, δεν το ξέρουν, δεν το έχουν ξαναδεί ΠΟΤΕ. Φωνάζουν για το πέναλτι που έδωσε διότι είχε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό 23 ολόκληρα χρόνια!

Δεν έγιναν νομίζετε; Ο Μέλμπεργκ με το χέρι; Το σπρώξιμο του Σέζαρ στον Καμπάνταη; Την ίδια χρονιά (2006-2007) χέρι του Ριβάλντο σε σουτ του Πλιάτσικα τίποτα πάλι και στο ίδιο παιχνίδι πέναλτι δεύτερο του Σέζαρ στον Καμπάνταη (3-3 είχε έρθει, τρία πέναλτι δεν έδωσε δείτε το βίντεο). Του Χολέμπας το χέρι στη σέντρα στον Κοντοέ να θυμήσω; Αυτά για πέναλτι εντός και μόνο... Η λίστα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. Κι όμως μιλάνε αυτοί...

Αχ ρε ΑΕΚ τι έκανες, τι τους έκανες... Τρέχουν και κράζουν τα μέλη του συστήματος τον Μελισσανίδη για όσα είπε στον Κύρκο. Ναι, πρώτοι εμείς τα λέμε μόνοι μας ότι δεν είναι σωστά αυτά, αλλά δεν μιλάμε για κάποιον που είναι... κρυστάλλινος! Πρόκειται για τον διαιτητή του ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός που είχε γράψει τα χειρότερα (πολύ χειρότερα απ' όσα φέρεται να του είπε ο Μελισσανίδης) ότι του είπε ο Μαρινάκης και έπειτα ξαφνικά τα πήρε όλα πίσω!

Να ενημερώνουμε τον κόσμο σωστά... Δεν ξύπνησε κάποιος, τον είδε και την άκουσε περίεργα!

Υγ: Να επενδύσουν και να ρίξουν λεφτά. Ούτε μισή μεταγραφή δεν έκαναν τον Ιανουάριο ενώ οι ανάγκες είναι μεγάλες, ή έτσι έλεγαν μέχρι και... προχθές! Η ΑΕΚ έκανε δυο μεταγραφές σε μία δύσκολη περίοδο, να κάνουν κι αυτοί, να επενδύσουν και να αφήσουν την γκρίνια για την διαιτησία.

Υγ2: Τώρα με νέα ενημέρωση λένε από τον Ολυμπιακό ότι έπρεπε να διακοπεί το ματς γιατί έπεσαν δυο καπνογόνα στο γκολ στο ταρτάν και θεωρείται (τάχα μου) αγωνιστικός χώρος. Αντε έως την Πέμπτη θα 'χουν βρει κι άλλους λόγους, θα φανταστούν!

Υγ3: Εννοείται πως ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στις Βρυξέλλες του Ολυμπιακού πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία, έχει σημασία γιατί είναι ελληνική ομάδα και φέρνει βαθμούς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...