Παναθηναϊκή Συμμαχία: Τα προνόμια των μελών από την συνεργασία με την Ευρωκλινική

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Τα προνόμια των μελών από την συνεργασία με την Ευρωκλινική

Gazzetta team
Παναθηναϊκή Συμμαχία: Τα προνόμια των μελών από την συνεργασία με την Ευρωκλινική

bet365

Ουκ ολίγα προνόμια για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας περιλαμβάνει η συνεργασία της με την Ευρωκλινική...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας...

Παροχές υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ
Αγαπητοί Σύμμαχοι,
Η κάρτα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, σας δίνει πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στις Κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής με τα ακόλουθα μοναδικά προνόμια:
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Γενικό Χειρουργό)
ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 500€ ανά περιστατικό για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και προνομιακό τιμοκατάλογο βασισμένο σε τιμές ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.
Απόλυτα προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό)
ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 300€ για παιδιά έως 14 ετών ανά περιστατικό για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και προνομιακό τιμοκατάλογο βασισμένο σε τιμές ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.
Απόλυτα προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, ιατρικές επεμβατικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.
ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Δωρεάν Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών, κατόπιν ραντεβού με κλήση στο τηλέφωνο 2130178530, για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρού, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού.
Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού, στο τηλέφωνο 2130178530, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμίατρου, έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινικής Παίδων
Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up)
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων και έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής
ΝΟΣΗΛΕΙΑ
Έκπτωση έως 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα, υλικά και αμοιβές γιατρών)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Απεριόριστες Προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού (μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής με κλήση στο τηλέφωνο 2130178530, στην προνομιακή τιμή των 20€.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα πανελλαδικά
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ
Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το συντονιστικό κέντρο στο τηλέφωνο 213 0178530, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
------------------------------------------------------------------------------
Οι παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών σας (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με την υποχρεωτική επίδειξη της κάρτας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα