ΠΑΟΚ: Το «γύρο του κόσμου» τα γεγονότα στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Το «γύρο του κόσμου» τα γεγονότα στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Το «γύρο του κόσμου» τα γεγονότα στην Τούμπα (pics)

Κυρίαρχο θέμα και στην ειδησιογραφία πολλών ξένων εφημερίδων και ιστοσελίδων αποτελούν όλα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. 

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χλευάζουν τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή και τους παίκτες μετά την ήττα στο ντέρμπι» γράφει το Eurosport μεταφέροντας στους αναγνώστες του πληροφορίες από το Reuters.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Reuters «οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν τη VIP έξοδο και τη μικτή ζώνη, μετά το τελευταίο σφύριγμα, ρίχνοντας πέτρες και αντικείμενα προς τους παίκτες», ενώ αναφέρεται στην επέμβαση των ΜΑΤ σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνουν από το χώρο των αποδυτηρίων.

Την ίδια ώρα τα κροατικά ΜΜΕ αναρωτιούνται «τι πρέπει να συμβεί για να για να παραμείνει ο Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ», θεωρώντας ότι ο συμπατριώτης τους προπονητής «δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει με τέτοιες συνθήκες».

Ο Φρανκ Αρνεσεν είναι το πρόσωπο στο οποίο επικεντρώνεται ο Τύπος στη Δανία. «Στα πρόθυρα του χάους: Ο Αρνεσεν κοντά στην απόλυση», γράφει η ekstrabladet.dk μεταφέροντας πληροφορίες για το μέλλον του Δανού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Δανοί πιστεύουν ότι ο συμπατριώτης τους δεν θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και σύντομα θα αποχωρήσει.

Best of internet