Από την Ξάνθη περνάει η 5η θέση!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Από την Ξάνθη περνάει η 5η θέση!

bet365

Η αναμέτρηση Skoda Ξάνθης-Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League. Τα... δύσκολα Πηγάδια όπου οι Αρκάδες πρέπει να... πιουν νερό.

Ο Πανιώνιος έφυγε από τη Μυτιλήνη με το «Χ», ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ηρακλή στην έδρα του και αν ο Αστέρας Τρίπολης νικήσει την Ξάνθη στα Πηγάδια σήμερα στις 19:30, θα πιάσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στους 34 βαθμούς και θα μειώσει στον πόντο από τον Ιστορικό.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο Λουτσέσκου υπολογίζει στον Καπετάνο αλλά όχι και στον Ουάλας.

Ετσι σε σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει την ομάδα του με την εξής 11άδα:

Ζαρόπουλος κάτω από τα δοκάρια και Καρυπίδης-Λισγάρας θα είναι στην άμυνα, ενώ Μπαξεβανίδης και Μπέρτος θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας.

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στα «Πηγάδια», στο ματς που κλείνει την αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Στο 2.15 στη Vistabet το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Βασιλακάκης-Λουσέρο θα είναι στο κέντρο με τον Ορφανίδη να κινείται μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεση θα είναι ο Καπετάνος. Δεξιά στα φτερά θα είναι ο Σολτάνι και αριστερά ο Νιέτο.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Τερεζόπουλο, δεν έδειξε πολλά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Αυτά θα γίνει σήμερα που το πρόγραμμα έχει... βίντεο.

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα κι οι Σανκαρέ-Ζησόπουλος θα αποτελούν το κεντρικό δίδυμο. Λούι και Κιτοκό ξεκινούν από την ίδια αφετηρία για τη θέση στα δεξιά, ενώ λογικά θα είναι αριστερά ο Παντελιάδης χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τον Γιαννούλη.

Κουρμπέλη και Χαμντανί έχουμε δει στο κέντρο στα τελευταία ματς, ενώ μπροστά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Γιάννου με τους Στανισάβλιεβιτς και Μάσα να είναι στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα