Το είπε και το έκανε ο Ρανιέρι με την άδεια

Κώστας Ζάλιαρης
Το είπε και το έκανε ο Ρανιέρι με την άδεια

bet365

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον υποχρεώσεις για τη Λέστερ στο Κύπελλο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέλεξε να... κρατήσει το λόγο του άσχετα από την ήττα στο ματς με την Άρσεναλ και έδωσε στους ποδοσφαιριστές του μια εβδομάδα άδεια.

Οι «αλεπούδες», όσο κι αν το πάλεψαν στο «Έμιρεϊτς» έχοντας αποφασίσει ν' αφήσουν την ψυχή τους στο χορτάρι μετά και την αριθμητική ανισορροπία από την αποβολή του Γκίμσπον στο 54', τελικά ηττήθηκαν με οδυνηρό τρόπο, αφού ο Γουέλμπεκ χάρισε στους «κανονιέρηδες» τη νίκη σκοράροντας στο 94', στην πρώτη του εμφάνιση έπειτα από τον Απρίλιο του 2015.

Ο Ρανιέρι, είχε δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του για να πάρουν νίκες στα παιχνίδια με τις Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ, έχοντας υποσχεθεί μια ελεύθερη εβδομάδα για όλους. Η

αλήθεια είναι ότι η ομάδα του έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση και των εννέα βαθμών από αυτά τα ματς και αυτό έκανε τον Ιταλό κόουτς να κρατήσει το λόγο του παρά το γεγονός πως το πράγμα... χάλασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Λονδίνο.

Έτσι, αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του μια εβδομάδα άδεια για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, να χαλαρώσουν και να μη σκεφτούν ότι ενδεχομένως και να έχει γυρίσει το μομέντουμ και χαθεί η πρωτιά.

Αυτό είναι το κυριότερο που θέλει ν' αποφύγει ο Ρανιέρι γνωρίζοντας ότι μετά και το «διπλό» της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι διεκδικητές της κορυφής έχουν πλησιάσει πλέον στους δύο βαθμούς...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα