Μυστακίδης: «Εμείς φταίμε, εμείς μπορούμε να αναστρέψουμε το κλίμα»

Μυστακίδης: «Εμείς φταίμε, εμείς μπορούμε να αναστρέψουμε το κλίμα»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Εμείς φταίμε, εμείς μπορούμε να αναστρέψουμε το κλίμα»

bet365

Την κατανόησή του για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά την ήττα από τον Ηρακλή εξέφρασε ο Γιάννης Μυστακίδης, επισημαίνοντας πως μόνο οι ίδιοι οι παίκτες μπορούν να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση και την ήττα από τον Ηρακλή: «Είναι μία δύσκολη βραδιά για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ζητάμε συγνώμη απ όλους όσους μας στηρίζουν. Τι να πω; Ότι ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να χάσουμε; Ότι το γκολ που βάλαμε ήταν πεντακάθαρο και ο Μπερμπάτοφ δεν επηρέαζε την φάση όπως είδαμε μετά; Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στιγμή που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Για το αν μπορεί να επηρεάσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ το ατυχές αποτέλεσμα: «Όπως κάθε κακό αποτέλεσμα από τα τελευταία έξι ματς, έτσι κι αυτό. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να βγούμε από αυτή τη φάση που βρισκόμαστε».

Για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο προς την ομάδα: «Έχει δίκιο ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει συνέχεια να νικάει. Μόνο εμείς φταίμε και εμείς μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα