Μπεργκ: «Να δείχνουμε ψυχή και να κερδίζουμε»

Μπεργκ: «Να δείχνουμε ψυχή και να κερδίζουμε»

Μπεργκ: «Να δείχνουμε ψυχή και να κερδίζουμε»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη στα Γιάννενα και την επιστροφή του στο σκοράρισμα εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό επιθετικό να τονίζει πως από εδώ και πέρα όλοι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να δείξουν ψυχή και να κερδίζουν.

Αρχικά ο Μπεργκ που στα Γιάννενα επέστρεψε στα γκολ σκοράροντας δύο φορές, μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε μετά την αποβολή του Ζέκα τονίζοντας τα εξής: «Δεν ήμουν νευρικός. Έπρεπε να υπερασπιστώ εγώ και οι συμπαίκτες μου την ομάδα μας. Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουμε τον αντίπαλο να κάνει 5-6 μαρκαρίσματα και να μην δέχεται καμία κάρτα, ενώ εμείς με το πρώτο μαρκάρισμα δεχόμαστε αμέσως κάρτα. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να παίζουμε καλά, να υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας. Αυτό έγινε και σήμερα. Ίσως κι εγώ μερικές φορές να ξεφεύγω αλλά το κάνω για να προστατέψω την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση έχει τελειώσει το παιχνίδι, περνάνε και τα νεύρα και είμαι κι εγώ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα».

Για το που αφιερώνει τα γκολ που πέτυχε: «Στην οικογένειά μου και στην σύζυγό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν ομαδική δουλειά. Παίξαμε καλά και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Είμαι κι εγώ χαρούμενος που σκόραρα».

Για την γενικότερη εικόνα της ομάδας: «Δείξαμε τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της ομάδας. Δεν έχει σχέση μόνο με το παιχνίδι στο Περιστέρι. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Ο μόνος δρόμος για να συνεχίσουμε είναι αυτός. Είμαστε έντεκα παίκτες μέσα στο γήπεδο, πρέπει να δείχνουμε ψυχή και να παίρνουμε νίκες».

Για την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στο σύλλογο: «Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να κριτικάρει, αλλά έχω να υποσχεθώ πως θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο να κερδίζουμε. Ίσως αυτό πολλές φορές να μην φαίνεται, αλλά δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.

Αναμφίβολα ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν δύσκολη στιγμή για εμάς. Από την άλλη όμως, αν για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αποδεκτό αυτό, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε, να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολους αγώνες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

Best of internet