Βελλίδης: «Μια στιγμή έκρινε τα πάντα»

Απόστολος Παγώνης
Βελλίδης: «Μια στιγμή έκρινε τα πάντα»

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Μάρκος Βελλίδης αναφέρθηκε στην φάση που έκρινε το ματς τονίζοντας πως στο γκολ του Λεοζίνιοι υπήρξε αλλαγή συστήματος με συνέπεια να γίνει το 0-1.

Στην φάση που έκρινε το ματς στάθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Μάρκος Βελλίδης, τονίζοντας πως λίγο πριν ο Λεοζίνιο καταφέρει να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή, υπήρξε εντολή για αλλαγή συστήματος και μέχρι οι παίκτες βρουν τα πατήματά τους, έγινε το 0-1.

Αρχικά ο Βελλίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε: «Έλειπαν πολλοί παίκτες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις και σε μια στιγμή που αλλάξαμε το σύστημα δεχθήκαμε μια κόντρα και μπήκε το γκολ του Ηρακλή. Έγινε μετατόπιση στην τετράδα της άμυνας λόγω αλλαγής συστήματος και πάνω στην φάση έγινε το 0-1. Ήταν η κακιά στιγμή».

Για το αν φταίει το άγχος για τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία ματς: «Δεν νομίζω πως υπάρχει άγχος στην ομάδα. Υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών. Κάθε αγωνιστική έχουμε και άλλη ενδεκάδα».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Αυτά τα παιχνίδια περιμένει κάθε ποδοσφαιριστής και αθλητής. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και να παίξουμε την μπάλα μας. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε».

Για το τι τους είπε ο Τούντορ στα αποδυτήρια: «Μας είπε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Καλύπτει πάντα τους ποδοσφαιριστές του. Έγινε η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό».

Για το πως βρήκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ως νεοφερμένος: «Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Εξαιρετικοί χαρακτήρες. Ναι σήμερα υπάρχει μουρμούρα και είναι λογικό γιατί όλοι θέλουν να βλέπουν την ομάδα να πηγαίνει καλά, αλλά τα αποδυτήρια είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα