Μαντζουράκης: «Ωραία εμφάνιση, πολύτιμη νίκη»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαντζουράκης: «Ωραία εμφάνιση, πολύτιμη νίκη»!

bet365

Ο Γιάννης Μαντζουράκης συμπλήρωσε τα 400 ματς στην Α' Εθνική και έκανε λόγο για μία ωραία εμφάνιση της ομάδας του.
Ο έμπειρος τεχνικός έπιασε τα 400 ματς στην πρώτη κατηγορία. Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει 552 παιχνίδια σε όλες τις επαγγελματικές διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.
«Ήταν μία ωραία εμφάνιση με καλή στατιστική. Πήραμε μία πολύτιμη νίκη», ανέφερε ο ίδιος μετά την λήξη του αγώνα του Παναιτωλικού και το 2-0 σε βάρος του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, που κρατάει τον σύλλογό του σε τροχιά πλέι οφ.
«Είχαμε έναν διαιτητή καλό που ήταν κοντά στις φάσεις. Μας άφησε να παίξουμε και η ομάδα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα τόσο στο πρώτο ημίχρονο και διαστήματα καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε καλή στατιστική με δεκαοκτώ τελικές εμείς και πέντε ο αντίπαλος. Μία νίκη άξια των παικτών. Έκαναν πολύ καλή δουλειά . Τους συγχαίρω. Είμαστε λίγο καλύτεροι… Μπορούμε και καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Δουλεύουμε και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μία χημεία καλή μέσα από τη δουλειά», τόνισε μετά στην συνέντευξη Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα