Αμβούργο – Γκλάντμπαχ 3-2

Γιώργος Καραμάνος
Αμβούργο – Γκλάντμπαχ 3-2

bet365

Η ομάδα του Λιμανιού γύρισε κόντρα στη Γκλάντμπαχ το 0-1, σε 3-2 και με την πρώτη νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές, βρέθηκε στο +6 από τα play off.

Ούτε ένα, ούτε δύο, μα έξι ολόκληρες αγωνιστικές είχε ξεμείνει χωρίς να πανηγυρίσει το Αμβούργο, με συνέπεια να έχει επιστρέψει στη διαδικασία των μπελάδων της παραμονής. Αυτοί φάνηκαν να διογκώνονται κόντρα στη Γκλάντμπαχ, καθώς το Αμβούργο βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς το σκορ. Τελικά όμως έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη με 3-2.

Ο Τζόνσον με εξ επαφής πλασέ (14') έβαλε μπροστά τα Πουλάρια, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πριν το ημίχρονο. Το 1-1 ήρθε σε τρελή φάση διαρκείας (38') και αφού πρώτα ο Κλέμπερ σημάδεψε το οριζόντιο με κεφαλιά, ο Χίντερεγκερ χρεώθηκε με αυτογκόλ στην στραβοκλωτσιά του Γιανγκ. Στο 41' ο Ρούντνεβς με διαγώνιο χαμηλό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 80' ο Ιλίτσεβιτς με κεφαλιά κλείδωσε τη νίκη για το Αμβούργο, κάτι που δεν άλλαξε με το 3-2 από τον Ράφαελ (87'), αφήνοντας τους ηττημένους με τέσσερις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους τους.


 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα