Ζντιέλαρ: «Επιβράβευση η δήλωσή μου στο Europa League»

Ζντιέλαρ: «Επιβράβευση η δήλωσή μου στο Europa League»

Gazzetta team
Ζντιέλαρ: «Επιβράβευση η δήλωσή μου στο Europa League»

bet365

Για την τιμή που νιώθει, έχοντας την ευκαιρία να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να διακριθεί στο Europa League, καθώς και για τα «κλειδιά» της πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ, μίλησε ο νεαρός μέσος των «ερυθρολεύκων», Σάσα Ζντιέλαρ.

Ως μία επιβράβευση για τις εμφανίσεις του, αλλά και μεγάλη τιμή, θεωρεί τη δήλωσή του στη λίστα για του αγώνες του Ολυμπιακού στο Europa League ο Σάσα Ζντιέλαρ, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εμφανιστούν εξαιρετικά προσεκτικοί απέναντι στους Βέλγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Real News»:

Για την δήλωσή του στη λίστα για το Europa League: «Για μένα το να δηλωθώ στη λίστα του Europa League είναι μια επιβράβευση. Είμαι στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω και στην Ευρώπη. Σίγουρα, πάντως, είναι μια δικαίωση γιατί πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση αυτή και είναι πολύ τιμητικό για μένα να είμαι μαζί της σε αυτή την προσπάθεια».

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντερλεχτ στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις τάξεις του Ολυμπιακού. Στο 2.80 στη Vistabet, το διπλό των «ερυθρολεύκων» στις Βρυξέλλες.

Για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ : «Είναι καλή ομάδα και καθόλου εύκολος αντίπαλος, όπως ακούω ορισμένους να τη χαρακτηρίζουν. Τους ξέρει καλά και ο Μιλιβόγεβιτς και τους παρακολουθούμε από τότε που κληρωθήκαμε αντίπαλοι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στις Βρυξέλλες, όπου θα πάμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Για τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στους Βέλγους: «Θα πρέπει να προσέξουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό. Δεν συχγωρείται τι λάθος εδώ. Νομίζω πως έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να σου δώσει ένα εκτός έδρας γκολ ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει στο γήπεδό μας. Τίποτα δεν θα τελειώσει στο Βέλγιο. Είναι δύο ματς σε μία εβδομάδα, αλλά θέλουμε να προκριθούμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις γι΄ αυτό. Το θέλουμε πολύ, γιατί βλέπουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τους συμπαίκτες του που τον έχουν βοηθήσει περισσότερο: «Σίγουρα πολύ ο Μιλιβόγεβιτς. Είναι συμπατριώτης μου και ήταν από την αρχή κοντά μου. Όλοι στον σύλλογο με αγκάλισαν από την πρώτη στιγμή, το ένιωσα για τα καλά αυτό. Όπως με έχει βοηθήσει πολύ και ο κόσμος. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, μου λένε καλά λόγια, μου συμπαραστέκονται και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να είμαι καλός όταν αγωνίζομαι. Θέλω να τους δικαιώσω και αυτούς για την εμπιστοσύνη τους».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα