Περιστερίδης: «Θα βάλει τον εγωισμό μπροστά ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Περιστερίδης: «Θα βάλει τον εγωισμό μπροστά ο Παναθηναϊκός»

bet365

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνος Περιστερίδης, τονίζοντας πως περιμένει οι «πράσινοι» να αντιδράσουν μετά τα τελευταία ατυχή τους αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι περνά μια δύσκολη φάση, αλλά ο ΠΑΣ πρέπει να κοιτάξει το δικό του δρόμο και να κερδίσει. Θεωρώ πως μετά τον αποκλεισμό τους οι αντίπαλοι θα βάλουν τον εγωισμό μπροστά για να επιστρέψουν στις νίκες. Κι εμείς όμως προερχόμαστε από δύο ήττες και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, χρειαζόμαστε τη νίκη».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα.

Για το γεγονός πως η μεταγραφή του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να καθιερωθεί στον ΠΑΣ: «Περίμενα την ευκαιρία μου. Με τη μεταγραφή του Μάρκου πήρα την ευκαιρία μου και αυτό έχει σημασία. Όλοι στην ομάδα με βοήθησαν στο ψυχολογικό κομμάτι και πρέπει να έχω από εδώ και στο εξής διάρκεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα