Κίνδυνος για Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

Κίνδυνος για Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

Gazzetta team
Κίνδυνος για Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

bet365

Στο φύλλο αγώνα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός καταγράφηκαν απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη και βάσει των όσων αναφέρονται στο άρθρο 28 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ κινδυνεύουν με «καμπάνες» τόσο ο ίδιος, όσο και η Ένωση!

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο. Ο «Τίγρης» δεν είναι πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποαφανθεί ότι είναι «εν τοις πραγμάσι διοικητής». Η απόφαση της ΕΕΑ δεν είχε «πέσει» στο Συμβούλιο της Επικρατείας, οπότε ενδέχεται να μπει σε μπελάδες και η ομάδα!

Για όποιον εκφοβίζει αξιωματούχο του αγώνα ή γενικά ποδοσφαιρικό εντεταλμένο ο κώδικας προβλέπει χρηματικό πρόστιμο και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ενώ αν διαπιστωθεί υπαιτιότητα ομάδας οι ποινές ξεκινούν από τιμωρία έδρας και φτάνουν μέχρι υποβιβασμό!

Στον Πειθαρχικό Κώδικα, στο άρθρο 28 για απειλές αναφέρει:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα