Θεοδωρίδης: «Να παίξουμε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο» (gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Να παίξουμε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο» (gTV)

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στην διαιτησία του Καλογερόπουλου.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Εμείς στον Ολυμπιακό επειδή είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα, ξέρουμε όταν χάνουμε να το δεχόμαστε με οποιεσδήποτε συνθήκες. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της αυτή. Εύχομαι να συναντηθούμε μαζί στο Κύπελλο και θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Για την διαιτησία: «Δεν θα πως τίποτα για την διαιτησία. Αυτόν τον διαιτητή πάντως δεν τον θέλουμε πάλι σε αγώνες του Ολυμπιακού. Κλείνοντας θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην στεναχωρηθούν. Τα παθήματα-μαθήματα. Και εύχομαι να παίξουμε στο Κύπελλο με την ΑΕΚ για να δούμε ποιος είναι καλύτερη ομάδα. Σήμερα με 9 παίξαμε και δεν έκανε ούτε μια φάση.

Εύχομαι να παίξουμε μαζί στο Κύπελλο, να τελειώσουμε με 11 και θα φανεί ποιος είναι καλύτερη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα