ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή φάντασμα...»

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή φάντασμα...»

bet365

Εξαλλοι στον Ολυμπιακό από την διαιτησία του Καλογερόπουλου πήραν επίσημη θέση μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηρίζοντας λανθασμένες τις αποφάσεις του ρέφερι.

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και ήταν έξαλλοι με την διαιτησία του Καλογερόπουλου και στάθηκαν στις δύο αποβολές αλλά και στο πέναλτι που δόθηκε στον Μιλιβόγεβιτς.

Πιο συγκεκριμένα η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν:
«Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Που είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου;

Που είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα