Τούντορ: «Παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο ο Ηρακλής»

Gazzetta team
Τούντορ: «Παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο ο Ηρακλής»

bet365

Στον Ιγκόρ Τούντορ αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Ηρακλής.

Συγκεκριμένα είπε στη Nova:

Για τον αγώνα του Κυπέλλου, τι "κρατάει" από αυτόν και την πρόκριση: "Είμαι ικανοποιημένος που βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Όλοι ξέρουμε ότι το Κύπελλο είναι ένας επικίνδυνος θεσμός, γι αυτό και πολλές φορές τα φαβορί δεν βρίσκονται στα ημιτελικά ή στον τελικό, οπότε είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Υποφέραμε, αλλά με τις δύο ισοπαλίες περάσαμε και περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην επόμενη φάση".

Για το αν προτιμάει κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο: "Όχι, θα δούμε τι θα φέρει η κλήρωση".

Για το ποιο είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών: "Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σε μία δύσκολη χρονική στιγμή. Ο Ηρακλής είναι μία καλή ομάδα. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο αυτό του Κλάους, ο Μακ είναι τιμωρημένος και πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπερμπάτοφ. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής".

Για το που στοχεύει η καθημερινή δουλειά το τελευταίο διάστημα: "Είναι δύσκολο να δουλέψεις πάνω σε λεπτομέρειες από την στιγμή που δεν έχεις όλους τους παίκτες σου διαθέσιμους, ειδικά όταν το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο. Μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα έχουμε το περιθώριο να δουλέψουμε καθώς θα έχουμε ένα παιχνίδι κάθε επτά μέρες. Θα είναι πιο εύκολο καθώς θα αποθεραπευτούν αρκετοί παίκτες. Όταν θα καταφέρουμε να δουλέψουμε πάνω σε κάποια θέματα, ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος".

Για τον Ηρακλή: "Είδα τα τελευταία δύο παιχνίδια του Ηρακλή και η αλήθεια είναι ότι παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι που ήταν απίθανο. Ο Μπέρμπα έχασε το πέναλτι και μετά από λάθος ήρθε η ισοπαλία. Πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε την νίκη. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι και τι θα ζητήσει από τους παίκτες του: "Όλα είναι σημαντικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και με μόλις τρεις μέρες από το προηγούμενο. Πρέπει να σκεφτούμε και να μιλήσουμε με τους γιατρούς για να προετοιμάσουμε με έξυπνο τρόπο το παιχνίδι μας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα