Ο Γιάννης Παυλόπουλος ξεκαθαρίζει τα πράγματα στο Gazzetta.gr

Θοδωρής Βασίλης
Ο Γιάννης Παυλόπουλος ξεκαθαρίζει τα πράγματα στο Gazzetta.gr

bet365

Ο Έβανς Παυλόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει να αναλάβει το καλοκαίρι τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Goal έκανε λόγο ότι ο Γιάννης Σαμαράς θα αποτελέσει παρελθόν από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον Έβανς Παυλόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών του Πανιωνίου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. «Από τις εφημερίδες σήμερα το πρωί έμαθα κι εγώ για τα δημοσιεύματα αυτά. Δεν γνωρίζω κάτι, δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή με τον Παναθηναϊκό. Είναι τιμητικό να ακούς ότι σε θέλει ένας τεράστιος σύλλογος αλλά με εμένα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας», μας δήλωσε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον εν μέσω της σεζόν από σεβασμό τόσο στον σύλλογο που εργάζομαι τον Πανιώνιο όσο και στον Γιάννη Σαμαρά ο οποίος είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα