Με επιστροφές στην 11άδα ο Πανθρακικός (pic)

Νίκος Τσιώκος
Με επιστροφές στην 11άδα ο Πανθρακικός (pic)

bet365

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πλατανιά, με αρκετούς από τους βασικούς να επιστρέφουν από το αρχικό σχήμα. Εκτός οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Τσιάρας και οι τραυματίες Τζάνης, Λαδάκης.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (13/2 17:15). Οι ακρίτες δούλεψαν στις ασκήσεις αντίδρασης, στην τακτική και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων, ενώ έγιναν και παιχνίδια 5 εναντίον 2.

Εν συνεχεία, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό των Θρακιωτών να μην υπολογίζει στους τραυματίες Τζάνη, Λαδάκη και στους τιμωρημένους Ποτουρίδη, Τσιάρα, ενώ έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Παπαγεωρίου, Ντιγκινί, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Πεταυράκης, Ρούσσος, Ηλιάδης, Μεχία, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ροζέριο, Ντιγκινί, Βάλτερ, Χαβίτο, Χασομέρης, Ιγκόρ, Νικόλτσης. Έτσι, θα έχουμε αρκετές αλλαγές, αλλά και επιστροφές, στο αρχικό σχήμα.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τον Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Πεταυράκη να καλύπτει το κενό του Ποτουρίδη στο αριστερό και τους Μελίσση, Μπουγαΐδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ επιστρέφει ο Μεχία στο πλευρό του «χρυσού» σκόρερ της Λιβαδειάς Ηλιάδη, ενώ μπροστά τους για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα δούμε εκτος απροόπτου την τριάδα Χαβίτο, Ντιγκινί, Ροζέριο. Ο πρώτος ως δεξί εξτρέμ, ο δεύτερος ως αριστερό και ο τελευταίος πίσω από τον προωθημένο Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα