ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί ο Κλάους, μπορούν Χαρίσης και Λέοβατς

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί ο Κλάους, μπορούν Χαρίσης και Λέοβατς

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναζητά λύσεις για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, καθώς οι πολλές απουσίες έχουν «γονατίσει» τον ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στερεί από τον Κροάτη προπονητή τη δυνατότητα να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής.

Σήμερα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθανόταν λιγότερες ενοχλήσεις στον δικέφαλο, το Σάββατο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές «κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Κλάους, που αισθανόταν καλύτερα σήμερα, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως».

Αντίθετα, Μάριν Λέοβατς και Χάρης Χαρίσης προπονήθηκαν και σήμερα κανονικά, μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιωνίου και «έστω για λιγότερο από 90 λεπτά θα τεθούν στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ».

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος και της προπόνησης του Σαββάτου (12:00), ενώ νοκ άουτ τέθηκε οριστικά ο Γιάννης Μυστακίδης (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), με τους Κωνσταντινίδη, Ζάιρο, Γλύκο,, Κοροβέση να συνεχίζουν με ειδικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση της Παρασκευτής απουσίαζε ο Γκάρι Ροντρίγκες στον οποίο παραχωρήθηκε άδεια μέχρι την Κυριακή για να βρεθεί στην Ολλανδία για προσωπικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα