«Δεν εκκαθαρίστηκαν Άρης και ΑΕΛ» (vid)

Gazzetta team
«Δεν εκκαθαρίστηκαν Άρης και ΑΕΛ» (vid)

bet365

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΛ δε θα πάρει αδειοδότηση, ενώ και ο Άρης θα έχει θέματα στο άμεσο μέλλον, εξέφρασε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε στο Metropolis και αναφέρθηκε στα προβλήματα αδειοδότησης που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ, αλλά και στις δυσκολίες που θα έχει στο άμεσο μέλλον ο Άρης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Υπάρχει μια εξέλιξη. Όντως η απόφαση του Ειρηνοδικείου δικαίωσε τους ποδοσφαιριστές και υποχρεώνει άμεσα να καταβληθούν τα ποσά εις βάρος της ΠΑΕ που έχει ιδρυθεί τώρα. Όμως αυτή η ΠΑΕ δεν έχει συσταθεί νόμιμα ενώπιον, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιο της ΕΕΑ. Προχθές πανηγύρισε ο Κούγιας για την αίτηση καταπτώσεως στους Αμπάρη και Αραμπατζή, ενός παίκτη μάλιστα που είναι και σε αυτή την υπόθεση, είπε η ΕΕΑ ότι δεν δίνει την εγγυητική αυτή, γιατί άλλη εγγυητική είχε κόψει η μία και άλλη η άλλη. Δεν την έδωσε με λίγα λόγια.

Αλλά κράτησε το σκέλος που αφορά τη διαδικασία της συστάσεως και της ιδρύσεως της νέας ΠΑΕ. Αναγνωρίζει ότι η νέα ΠΑΕ βάσει νόμου ευθύνεται για τις υποχρεώσεις του ιδρυτικού ερασιτεχνικού σωματείου. Η ΑΕΛ έκανε το κόλπο που έκανε και ο Άρης τώρα. Όταν έπεσε, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εκκαθαρίστηκε και συνέχισε να λειτουργεί ως ερασιτεχνικό τμήμα του σωματείου. Επομένως τις υποχρεώσεις που δημιούργησε τις ανέλαβε η καινούρια ΠΑΕ, η οποία είναι ένα άλλο νομικό πρόσωπο. Με αυτό το νέο νομικό πρόσωπο δεν είχαν καμία σχέση ο Μπουσινάκης, ο Αραμπατζής, ο Σικαλιάς, ο Ρούσσης.

Ο Κούγιας μιλάει με θεωρίες, εγώ μιλάω με αποφάσεις. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων λένε άλλα. Στην πορεία οι αποφάσεις της ΕΠΟ και των επιτροπών αδειοδοτήσεων θα γίνουν ακόμα πιο αυστηρές, γιατί μέχρι τώρα οι επιτροπές δεν δίναν στην ΑΕΛ κανένα δικαίωμα να αδειοδοτηθεί. Δεν θα δώσει αδειοδότηση στη ΑΕΛ γιατί ήδη και το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ακυρώσεως των αποφάσεων των αδειοδοτήσεων που είχε κάνει. Δεν φτάνει που έχει απορριφθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό στην αδειοδότηση, έχασε και το Διαιτητικό Δικαστήριο πριν δέκα μέρες. Επομένως δεν τίθεται θέμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα