Σχεδιάζουν μποϊκοτάζ στο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σχεδιάζουν μποϊκοτάζ στο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς»!

bet365

Σε επαφή με τους οπαδούς της Άρσεναλ, ώστε να όλοι μαζί να μποϊκοτάρουν τα πρώτα πέντε λεπτά του Κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής στο «Έμιρεϊτς» βρίσκονται οι φίλοι της Λέστερ!

Οι διαμαρτυρίες και οι κινητοποιήσεις των οπαδών για τις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων, ενώ η Πρέμιερ Λιγκ γίνεται όλο και πιο πλούσια με τη νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, συνεχίζονται, μέχρι να επαναληφθούν νίκες όπως αυτή που κατάφερε ο κόσμος της Λίβερπουλ!

Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, οι οπαδοί κατάφεραν ν' ασκήσουν πίεση με την αποχώρησή τους από το «Άνφιλντ» το περασμένο Σάββατο κι έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης ότι τελικά οι τιμές θα «παγώσουν» και θ' ανέβουν στις 77 λίρες για το κάθε μεμονωμένο εισιτήριο...

Ενόψει της Κυριακής και του ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λέστερ στο «Έμιρεϊτς», οι φίλοι των «αλεπούδων» σχεδιάζουν να απέχουν από το γήπεδο για τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης και έχουν έρθει σε επαφή με τους οπαδούς των Λονδρέζων ώστε να στείλουν όλοι μαζί το μήνυμα και να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το γήπεδο.

Ο κόσμος της Άρσεναλ είναι ανοιχτός σε τέτοιες κινήσεις και έχει διαδηλώσει ξανά μαζί με αντίπαλους οπαδούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αυτούς της Λίβερπουλ, τον Απρίλη του 2010, χάνοντας τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού ανάμεσα στις ομάδες τους...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα